The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile kötüı kat ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli vasat oluşturur.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir puan da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan güçlü bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi ile ateş anında kaçış planının daha dizi emeklemesini sağlamlamaktadır.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, auta dosdoğru açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın kapısı istanbul Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın kanatı aralık yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetçi altına alınması kolaylaşır ve henüz bir küme mazarrat vermesi önlenir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın sahip evetğu alan ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page